Ekstern skriving

Ekstern skriving i helsesektoren

Vi tilbyr ekstern skriving av journaler til sykehus, privatpraktiserende leger, Departementer, granskningsutvalg, veterinærer i hele Norge. Vår egen ”skrivestue” har flere enn 25 meget godt kvalifiserte sekretærer som alle har lang erfaring med å skrive etter lydopptak. Våre sekretærer kan all medisinsk terminologi og datasystemer som brukes i helsesektoren. Vi har levert denne tjenesten sider 2005 og er bemannet fra tidlig om morgenen til sent på kveld hele året.

Løsningen tilpasses hvert enkelt journalsystem. Vi skriver notatene via lydfiler direkte inn i pasientjournalen, noe som ikke gir etterarbeid med notatene. Vi har samarbeidsavtale med Norsk helsenett og datalinjene leveres via dem. Vår tekniske løsning er evaluert av Datatilsynet.

Skriving og transkripsjon av andre lydfiler

I tillegg til å skrive journaler for sykehus, tilbyr vi også skriving av dikterte filer for andre fagområder. Eksempler på dokumenter vi skriver er:

  • intervjuer i forbindelse med spørreundersøkelser
  • gjennomgang og dokumentasjon av befaringer
  • avhør
  • taler
  • foredrag
  • manus til bøker

 

Du dikterer informasjonen som ønskes nedskrevet. Vi mottar lydfilene, skriver ned det som er diktert til et tekstdokument og sender dette tilbake til deg. Dersom du ønsker at vi skal gjøre etterarbeid med de nedskrevne diktatene – som for eksempel å sende brev, notater, gjennomganger e.l. til andre, kan vi også gjøre dette. Vi tar hele jobben!

Nysgjerrig på å vite mer om hvordan du kan få diktatene dine ferdig skrevet og levert i innboksen?
Eller har dere behov for skrivestjenester, ta kontakt med Lena Owrum Vonka på tlf. 22999499 eller mail lena@lenas.no

Les mer om skriving og andre tjenester utenom helsevesenet på web-sidene til vårt datterselskap Cefalon.no