Bemanningsbyrået Lenas HelsePersonell AS ble startet av Lena M. Owrum Vonka i 1998. Vi har spesialisert oss på utleie av helsepersonell, og er det eldste byrået på dette området.

Lena Owrum Vonka er gründer og ei dame med masse energi. Hun er en igangsetter og liker å jobbe med nye prosjekter. Hun startet sin karriere som skopusser på Mysen da hun var 17 år. Siden den gang har hun bare grepet de mulighetene som har dukket opp og idag eier og driver hun to selskaper.

Hun er opptatt av politikk og høsten 2017 var selveste statsminister Erna Solberg på besøk hos Lenas HelsePersonell. Statsministeren var opptatt av å høre om vårt arbeid med å rekruttere personer med hull i CV. Det er noe Lena er opptatt av. Gi mennesker som har falt utenfor en ny sjanse. Det har denne bedriften lykkes svært godt med.

Alle i arbeid

I 2018 var vi med i tv programmet «Alle i Arbeid» på TV2. Det var en program hvor man fulgte en rekrutteringsprosess med personer som har falt utenfor. Vi hadde en deltager hos oss og du kunne da se «det indre liv» i Lenas HelsePersonell.

I 2018 startet vi opp vårt første avdelingskontor, og det er i Trondheim. Vi holder til i Dronningensgate 7, sentralt i byen.

Vårt personell

Vårt største satsningsområde er utleie av helsesekretærer til sykehus og legekontor. Vi er størst på utleie av helsesekretærer i Østlandsområdet. Vi har lang erfaring med bemanning av sekretærer til sykehus, legekontor, bedriftshelsetjeneste, helsesentre og tannlegekontor. Derfor har vi mange faste og gode kunder som benytter oss til å dekke opp og avlaste eget personell. Vi leier ut autoriserte helsesekretærer, medisinske sekretærer, legesekretærer, journalskrivere og tannhelsesekretærer m.fl.

Andre satsningsområder

Vi leverer også kvalifisert personell innen helsetjeneste og apotek. I tillegg leier vi ut sykepleiere, hjelpepleiere og pleieassistenter til sykehjem og hjemmetjeneste.

Vi har en stor skrivestue med 25 sekretærer ansatt som skriver pasientdokumentasjon for sykehus i hele Norge. Vi skriver også forskningsprosjekt, intervjuer, avhør, samtaler og annet som skal fra tale til tekst. Dette har  vi over 10 års erfaring med.

Vi har rammeavtaler med:
Helse Sør-Øst
Helse Midt-Norge
Universitetssykehuset i Nord-Norge
Martina Hansens hospital
Sykehuset i Vestfold
Sykehuset Østfold Kalnes
Lovisenberg Diakonale sykehus

Vi er hele tiden på jakt etter godt kvalifisert personell. Du kan registrere din CV her, eller ring oss gjerne hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, tlf: 22 99 94 99 eller send en mail til post@lenas.no

Relaterte linker