Velkommen til siden hvor du registrerer dine timelister. Dette gjøres i slutten av hver måned, eller ved avslutting av oppdrag. Dersom noe er uklart, er det bare å ta kontakt med oss på tlf. 22 99 94 99 eller mail post@lenas.no.

Vi har også en app du kan laste ned til din mobiltelefon. Søk opp og last ned appen Webtemp

Her kan du også redigere CVen din dersom du har en registrert CV hos oss.

 

Last ned vår app for å få tilgang til Kandidatportalen.
Her vil oppdrag, avtaler og viktige dokumenter ligge for deg som er ansatt.

 

Personalhåndbok

På intervjuet snakker vi om personalhåndboken for Lenas HelsePersonell AS. Du kan laste den ned når du har logget deg inn i portalen. Da ligger den på høyre side.

Verneombud

Vi er opptatt av å ha en god og tydelig personalpolitikk, også når det gjelder HMS-arbeid. Dersom du opplever forhold på din arbeidsplass som du lurer på – eller synes er kritikkverdig – kan du ta kontakt med verneombudet hos oss. Enten det er bare for å lufte tankene dine, eller for å rapportere uakseptable forhold, er det bare å kontakte oss. Vårt verneombud er: Lisa Fretheim Telefon: 48 20 30 87 epost: lisa@lenas.no

AMU

Vi har Arbeidsmiljøutvalg (AMU) i Lenas HelsePersonell AS. Dersom du tenker at AMU bør få innspill fra deg, eller du lurer på noe er det bare å ta kontakt med en av medlemmene i AMU. Disse er:

Lena M. O. Vonka – lena@lenas.no

Lena Doreen Ikdahl – doreen@lenas.no

Lisa Fretheim  – lisa@lenas.no

OTP – Obligatorisk tjenestepensjon

Alle som er ansatt hos oss blir meldt inn i vår OTP ordning. Detaljer om vår ordning, som er gjennom Nordea liv, kan du få ved å kontakte Nordea liv direkte på tlf: 6001. Du vil motta et brev fra Nordea liv om ordningen når du begynner å jobbe for oss.

Er det andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt! Vi hjelper deg gjerne!