Velkommen til siden hvor du registrerer dine timer som du har jobbet. Dette skal du gjøre hver 14. dag. Dersom noe er uklart er det bare å ta kontakt med oss på tlf. 22999499 eller mail post@lenas.no.

På denne siden vil du finne nyttig informasjon som du trenger å vite når du jobber som vikar for oss. Dersom du ikke har jobbet for oss ennå kan du registrere en ny CV her:  KLIKK HER
Her kan du også redigere CVen din dersom du har en registrert CV hos oss.

 

Personalhåndbok

På intervjuet snakker vi om personalhåndboken for Lenas HelsePersonell AS. Du kan laste den ned her: Personalhåndbok

 

Verneombud

Vi er opptatt av å ha en god og tydelig personalpolitikk, også når det gjelder HMS-arbeid. Dersom du opplever forhold på din arbeidsplass som du lurer på – eller synes er kritikkverdig – kan du ta kontakt med verneombudet hos oss. Enten det er bare for å lufte tankene dine, eller for å rapportere uakseptable forhold, er det bare å kontakte oss. Vårt verneombud er: Kristin Høghjelle Telefon: 22 99 94 99 epost:kristin@lenas.no

 

AMU

Vi har Arbeidsmiljøutvalg (AMU) i Lenas HelsPersonell AS. Dersom du tenker at AMU bør få innspill fra deg, eller du lurer på noe er det bare å ta kontakt med en av medlemmene i AMU. Disse er:

Lena M. O. Vonka – lena@lenas.no

Christian Bratsberg – christian@lenas.no

Lene Sonesen – lene.sonesen@gmail.com

Kristin Høghjelle – kristin@lenas.no

 

OTP – Obligatorisk tjenestepensjon

Alle som er ansatt hos oss blir meldt inn i ordningen med OTP. Detaljer om vår ordning, som er gjennom Nordea, kan du få ved å kontakte HR sjef Christian Bratsberg. Du vil motta et brev fra Nordea om ordningen når du begynner å jobbe for oss.

Er det andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt! Vi hjelper deg gjerne!