Bemanningsbyrået Lenas HelsePersonell AS ble startet av Lena M. Owrum Vonka i 1998. Vi har spesialisert oss på utleie av helsepersonell, og er det eldste byrået på dette området.

Lena Owrum Vonka er gründer og ei dame med masse energi. Hun er en igangsetter og liker å jobbe med nye prosjekter. Hun startet sin karriere som skopusser på Mysen da hun var 16 år. Siden den gang har hun bare grepet de mulighetene som har dukket opp og idag eier og driver hun to selskaper.

Hun er opptatt av politikk og høsten 2017 var selveste statsminister Erna Solberg på besøk hos Lenas HelsePersonell. Hun var opptatt av å høre om vårt arbeid med å rekruttere personer med hull i CV. Det er noe Lena er opptatt av. Gi mennesker som har falt utenfor en ny sjanse. Det har denne bedriften lykkes svært godt med. Til høsten kommer TV2 med et program hvor vi følger en rekrutteringsprosess med en person som har falt utenfor. Da får vi se «det indre liv» i Lenas HelsePersonell.

Helsesekretærer

Vårt største satsningsområde er utleie av helsesekretærer til sykehus og legekontor. Vi er størst på utleie av helsesekretærer i Østlandsområdet.

Andre satsningsområder

Vi leverer også kvalifisert personell innen helsetjeneste og apotek. I tillegg leier vi ut sykepleiere, hjelpepleiere og pleieassistenter til sykehjem og hjemmetjeneste. Tannhelsesekretærer er også et økende behov hos oss!

Vi er hele tiden på jakt etter godt kvalifisert personell. Du kan registrere din CV her, eller ring oss gjerne hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, tlf: 22 99 94 99 eller send en mail til post@lenas.no

Relaterte linker